Win 10 re mi a legjobb böngésző?
Tegnapelőtt váltottam még csak Egy microsot egde van,nekembejön flashplayerrel a beágyazott tartalmak sem okoznak gondot.De ez e a legjobb vagy töltsek le egy Firefoxot vagy Chromot?
Jellemezzétek gyorsaság,biztonság,beágyazott tartalmakkal melyik mennyire van jóba,tudás,funkciók előnyök szerint.Erőforrás szerint is.Köszi.Mindenkit felpontozok.
Sebességben az Edge a nyerő, kiegészítőkben és szabványok támogatásában a Chrome. Könnyű használhatóságban
llítólag a Firefox, bár én ezzel nem értek egyet. Én általában Chrome-ot használok, sztem jelenleg ez a legjobb. De Egdge-hez már lehet kiegészítőket készíteni, talán pár éven belül így az is használható lesz:)
Próbáld ki mindet és válaszd ki amelyik neked jobban tetszik!
Én régem Firefoxot használtam, most inkább Chrome-ot...
Szerintem a Chrome,az FF az utóbbi időben egyre rosszabb lett.
Ha már Gecko akkor Palemoon vagy Seamonkey.
Én operát használok, nekem az a legkényelmesebb. A chrome-ot nem tudom megszokni, az edge-ről nincs tapasztalatom.
A firefox nálam valahogy lassabb mindegyiknél, néha érthetetlen okokból terheli a cpu-t és feltűnően több memóriát foglal le, szintén érthetetlen okból.
A beágyazott tartalmak egyiknek sem okozott gondot.
Operának szoktam használni az Opera turbo funkcióját, ami korlátozott mobilnet esetén nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!