Windows 8-ra melyik most a legjobb böngésző?
Nekem semmi bajom a Firefoxszal, pedig kb 10 éves gépem van :)
De a többivel sincs nagy baj, a Chrome, IE, Maxthon, Opera se rosszak.
"Nekem semmi bajom a Firefoxszal, pedig kb 10 éves gépem van :)"
A Chrome-ra értettem. A Firefox összeomlása egyértelműen hardverhiba vagy hibás felhasználó eredménye.
Rendszeredre rá férne egy takarítás vagy újra húzás,mert nem normális dolog amit írsz!
Firefox tökéletes azon a nem tökéletes rendszeren is! Chrome-nál elhiszem ha vacakolna a flash,mert sokan panaszkodnak 8-as alatt,hogy összeomlik már szűz,frissen telepített rendszer alatt is...De sebaj chrome amúgy is gép igényesebb mint a Firefox...
Rakd rendbe a géped és mennie kell tökéletesen a legfrissebb Firefox,legfrissebb flash playerel ha csak a géped alapból nem 8asra,de még 7eshez sem való!
Használhatod az IE-t is nyugodtan, nem szűnik meg.
A valóság az, hogy a következő Windows-ban (10) már nem lesz benne, hanem az utódja, ami jelenleg Spartan néven fut. Azt nem tudom, hogy Windows 8-ra is elérhető lesz-e, majd kiderül. De az teljesen biztos, hogy magától letörlődni nem fog a Windows 8-adról később sem, és tovább fogod tudni használni.
Egyébként otthon én is használom, de a Firefoxot is, mindkettővel meg vagyok elégedve.
Norton manapság nem kiemelkedően erős védelem.
És mivel több embernek hibátlan a Firefox,nekem is többek között,így totál egyértelmű,hogy valami hibádzik nálad.
Lehet az vírusos dolog is,de lehet más is.Friss,tiszta rendszer telepítés után próbáld majd ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!