Alison burger1 kérdése:
Megfognak büntetni mert Németországban torrenteztem?
Figyelt kérdés
nemrég jöttem ki lakni,letöltöttem pár filmet és ma olvastam hogy ezt elég komolyan büntetik Németországban,mennyi az esélye hogy megbüntetnek?2017. jan. 16. 02:11
11/19 anonim válasza:
"Ha nincs buntetes, akkor miert ellenjavalt a jogvedett anyagok letoltese? "
Mert buntetni csak hatosagok tudnak, es az ugyvedi irodak nem hatosagok, igy buntetest sem osztogathatnak.
A nemet hatosagok nagy ivben lexarjak a torrentet, nem is nyomoznak ilyen ugyekben.
Az emlitett ugyvedi irodak nem buntetest szamlaznak ki, hanem egyfajta jogsertesi dijat, ami megfizetese mellett elallnak attol hogy bepereljenek. Ha nem fizetsz akkor beperelnek a birosagon szerzoi jogsertesert.
12/19 anonim válasza:
... aminek a vegeredmenye, hogy megbuntetnek :)
13/19 anonim válasza:
Ha lemegy a pereskedes, es a az ugyvedi iroda nyer veled szemben, akkor sem buntetnek meg, hanem karteritest kell fizetned.
A ketto nem ugyanaz.
14/19 anonim válasza:
az, hogy minek nevezzuk, teljesen mindegy. a lenyeg egy: fizetned kell.
15/19 anonim válasza:
Marhara nem mindegy hogy minek nevezzuk, attol meg a nyul nem tehen mert az is budoset xarik :)
16/19 anonim válasza:
a lenyeg szempontjabol mindegy, hogy nyul vagy tehen szarik-e, a szar az szar.
17/19 anonim válasza:
vagy egy hetkoznapi peldaval: teljesen mindegy, hogy kutyaxart vagy macskaszart takaritasz a lakasban, max a meretben lehet kulonbseg, ergo tobbet/kevesebbet fizetsz.
18/19 anonim válasza:
"Biztos megbüntetnek elég sok pénzel" nemhiszem mert már több mint 2 éve kint vagyok németben, és még mindig nem kaptam semmit amiatt mert 1,5éve letöltöttem valamit. Kevés az esélye annak hogy kifognak téged, mert nem te vagy az egyetlen aki letölt éppen az internetről.
19/19 anonim válasza:
Kérdező, mi lett a sztori vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!