Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Port.hu felhasználók! Tetszik...

Port.hu felhasználók! Tetszik nektek az új honlap, vagy szerintetek jobb volt a régi?

Figyelt kérdés

Ezt a linket el fogom küldeni honlap üzemeltetőinek, úgyhogy építő hozzászólásokat várok!

Tv, mozikeresés, meg minden!

hajrá!

2017. jan. 7. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Kulcsszó: idóták? :D

Úgysem fogják megnézni, van jobb dolguk. Egyébként szerintem baró lett és átlátható. Nekem tetszik.

2017. jan. 7. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszett a régi, amíg lehetett választani azt használtam.
2017. jan. 7. 18:37
 3/3 A kérdező kommentje:

2 válasz, ez így elég gyenge.

Szerintem nagyon rossz lett, androidon egyáltalán nem is megy! A Maradjak belépve funkció 10-ből 9x nem működik, majdnem minden egyes port.hu látogatáskor újra be kell lépnem!

Olyan funkciókat tettek hangsúlyos helyre, (az oldal tetejére, pont középre) mint például a következő napok. Ki az a hü.lye aki azért megy fel a port.hu-ra, hogy megnézze mi lesz holnapután a tv-ben? Teljesen jó volt a korábbi, lenyíló ablakos módszer kint a jobb oldalon, felcserélték erre a teljes értelmetlen csempés sza.rra.

Ha moziműsort akarok nézni akkor is katasztrófa! Ha rámegyek a mozira, akkor a programkeresőben találom magam, újra rá kell klikkelnem a mozira! És ezek ezt nem veszik észre? Vagy direkt csinálhatták meg így? Aztán a programkeresőben újra rá kell klikkelni a mozira, és így végre valóban a moziműsorban vagyok!

De itt is eltűnt a régi jó, lenyíló ablakos módszer! Régen kiválasztottam a megyét, azon a belül a várost, azon belül a mozit, 17:00 előtt, vagy az utáni vetítések, és dobta is ki a filmeket táblázatban! tökéletes volt, és villámgyors! Most az új rendszerben a megyék megszűntek, van a Bp, és az országos! Ha rámegyek az országosra, akkor kidobja az össze várost ahol mozi van, nem lehet már lebontani megyékre, teljesen visszafejlődött az oldal.

Ha kiválasztok egy mozit, pl Székesfehérvár, az oldalon marad a többi mozi is, pl Dunapláza, stb.

A jól bevált táblázatos moziműsort felváltotta a dedós felsorolós! Úgy gondolom, hogyha egy oldal fejődik, akkor a felsorolásból lesz idővel a táblázat, úgy tűnik a port.hu-nál fordítva gondolják, most ez a felsorolós filmcím egyszerűn óvoda!

arról nem is beszélve, hogy az oldal teljesen belassult! Nálam úgy van beállítva, hogy egy oldalon egyszerre 4 tévécsatornát mutat! Hogyha tovább akarok lépni a következő 4 csatornára, akkor hosszú másodpercig írja ki, hogy adatok betöltése!

azt nem értem mi készteti ezeket a hü.lyéket arra, hogy egy jól működő, villámgyors, kellően szofisztikált, androidon is rendesen működő oldalt tönkretegyenek.

Ha jelenleg kiválasztja valaki a győri mozi filmjeit azt dobja ki, hogy csak 2 filmet vetítenek a Cinema Cityben! Komolyan mondom, hogy ez egy VICC! És ezek ezt észre sem veszik! Nyílván nem csak két film megy, teljesen rossz az oldal.

2017. jan. 12. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!