Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sportfogadási oldal jobb?

Melyik sportfogadási oldal jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kiváncsi lennék tapasztalataitokra, észrevételeitekre azzal kapcsolatban melyik online sportfogadási oldal jobb/kifizetődőbb stb.

(Bwin, bet-at-home, esetleg bet365 stb)

2013. márc. 10. 18:50
 1/6 SeoToX válasza:
Én jelenleg az unibet-en vagyok fent, és teljesen megvagyok vele elégedve. Viszont, a Bwin és a
2013. márc. 10. 19:12
 2/6 SeoToX válasza:
*Viszont a Bwin és a bet365 is tudom ajánlani. (Bocsi, véletlen entert nyomtam:D)
2013. márc. 10. 19:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

És ha már ennyi oldallal van tapasztalatod, melyiken több a fogadási lehetőség ? vagy ezen a szinten már nincs különbség?

2013. márc. 10. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én vagy 20 oldalon vagyok.Mindegyiknek van előnye -hátránya.A 2 legjobb tényleg a 365 ,meg a Win. Nekem nagyon jó a horvát Supersport,HRk-ban.Ott mindig nyerek.
2013. márc. 11. 14:52
 5/6 hookuszpook ***** válasza:
44%
Én is az előző válaszadóhoz csatlakozom. Annál jobb, minél több irodában fogadsz. Egy kis módosításom azért lenne. Akkor jó sok irodában fogadni, ha összességében biztosan nyersz. Nagyon lényeges, hogy nem szerencsével, hanem biztosan! Létezik egy olyan sportfogadási mód, amivel ezt meg lehet tenni. Én ezzel dolgozom már hosszú ideje, havi 2-300 euró feletti a havi nyereség. Ha érdekel, privátban tudok adni egy webcímet, ahol olvashatsz róla. Itt nem írhatom le a linket, mert kitilthatnak érte.
2013. márc. 15. 11:35
 6/6 anonim válasza:
Szia! Engem érdekelne.
2019. okt. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!