Fotók megosztására mit használtok, facebook vagy instagram? Milyen gyakran tesztek fel képet és milyen tartalmút?
Figyelt kérdés
Természetesen akik egyáltalán nem használják egyiket sem, azok ne írjanak:)
Azért érdekel, mert azt vettem észre hogy egyre többen inkább instára töltenek fel képet és úgy osztják meg facen.
A tartaloüra vonatkozóan még, ha ti követtek valakit, mit szerettek- ha egy dologról posztol(csak magáról, kiskedvencéről, munkásságáról stb) vagy ha vegyesen mindenröl?
Még egy apróág: instán lehet albumokat csinálni vagy ömlesztve vannak a fotók?
2016. dec. 31. 20:11
1/1 anonim válasza:
Hátööö. Kínos, hogy én google drive-on osztom meg a képeket, ha már muszáj valamiért?
Amúgy az insta az, ami alapvetően képek megosztására készült, így inkább azt mondanám az ilyen mindennap cuccok megosztására.
Facebookon viszont rendszerezettebben lehet tárolni a képeket szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!