Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti milyen bővítményeket...

Ti milyen bővítményeket használtok?

Figyelt kérdés

Üdv, még nem találkoztam ilyen kérdéssel, szeretném megkérdezni, hogy TI milyen bővítményeket ajánlanátok a böngészőhöz?

Alapvetően Google Chrome-ra gondoltam, de akár más böngészőhöz is írhattok.

Itt összegyűjthetnénk egy párat, leírhatnátok a tapasztalataitokat, hogy milyen, mire jó, miért jó, miért kezdted el használni...stb.

Hátha új tapasztalatokat szerzünk, hisz annyi bővítmény elérhető már, hogy kipróbálni szinte lehetetlen mindet.

2015. szept. 22. 21:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Én az Adblock-ot használom, mert a zavaró reklámoktól valóban megvéd, ráadásul ezáltal némi vírusfertőzés kockázatát is csökkenti.

Továbbá, ha megnézzük a beállításait, egy Easy Privacy oprióra is rálelhetünk, ami esetenként jól is jöhet.

Hátránya, hogy azok a jóindulatú webesek, akik a reklámokból látják el oldalaikat, azok hátrányos helyzetbe kerülnek.

2015. szept. 22. 22:01
 2/4 Zenon válasza:
ADBLOCK PLUS valóban praktikus. Én ezt használom a hülye és idegesítő reklámok kivédése érdekében.
2015. szept. 22. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én még a fekete youtube-t használom, mert így jobban tetszik. Illetve a nagy gépemen az avast-nak egy honlap ellenőrző kütyüjét, ami oldalak keresésénél aktivizálja magát.
2015. szept. 22. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tudom ajánlani a Gorgias nevű bővítményt. Szövegeket lehet benne elmenteni és 1-2 gombnyomással előhozhatóak bármilyen beviteli mezőben. Levélíráshoz nagyon jó, legalábbis nekem.

Emellett RSS Feed Reader-t használok, benne néhány bloggal, illetve egy Weather nevű bővítményt, ami kijelzi, épp milyen idő van, és kattintásra többet is.

Hasznos lehet még a Search Preview, ami kis bélyegképeket tesz a Google keresés találatai mellé.

2015. szept. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!