Alternatíva a firefoxra? Ti milyen böngészőt használtok? Mik a tapasztalatok?
Firefoxot használok, de az utóbbi évben mintha valami nem lenne kerek. Folyamatosan lefagynak a scriptek, nyugalmi állpotból visszatérve percekig tart még mire a firefox is egyáltalán hajlandó reagálni. Sokszor egyszerűen csak elkezd homokórázni, mintha nem lenne internetkapcsolat, de bezárás-újranyitás-ra full sebességen megy tovább.
És ez mind a mukahelyi gépen, és az otthoni gépeken is.
#2: Gondoltam hogy ez is felmerül, ezért írtam hogy több gépen tapasztalom.
Itthon 3 gépmeg a cégnél is tapasztalom, ott nálam jóval profibbaktól béreljük a gépeket, és ugyanez a jelenség van. (én pl nem is tudok ott telepíteni/módosítani).
Én Iceweaselt használok alapértelmezettként , ff alapú csak mentes a bugoktól és gyorsabb , Debian fejlesztőcsapata áll mögötte , így nem fog megszűnni a böngésző.
Van még az icedragon amit a comodo gyárt , az is ff alapú.
Persze ott van még a chrome + opera , amik finoman szólva is alig tudnak valamit , de talán erényük , hogy gyorsabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!