Tablethez ti milyen "feltöltőkártyás" internetet használtok?
Nagyon nem értek hozzá, azért a kérdés.
Szeretnék internetet a tabletembe
(az androidos tablet sim kártyát fogad, telefonálni is tudna, bár arra most nem kell, és hálózatfüggetlen)
olyankor is amikor nem vagyok wifi közelében.
(ami viszont rendszertelen időközönként és rendszertelen időtartamra fordul elő)
Az biztos, h _nem_ olyan csomagot szeretnék, aminek felhasználási ideje mondjuk már 30 napon belül lejár.
(Azért, mert az nem illeszkedik az tabletes internetezési szokásaimhoz, hiszen
- van h napokig nincs rá szükségem egyáltalán, és
- van h párnaponta 3-4 órát kell, és olyan is
- van h párhavonta egyszercsak 18 napon át csak azt használnám, viszont ez utóbbit két héttel előre sem tudom előre megjósolni.)
:)
teljesen igaz, csak nem ez volt a kérdés.
Lehet hogy buta volt a kérdésem, de reménykedem benne hogy valaki konkrétummal válaszol.
A szolgáltató mindegy, csak kéne nekem valami
SIM kártya a tabletembe hogy tudjak alkalmanként netezni (chatprogram futtatása, google térképrészlet letöltése).
Havidíjas dolog nem érdekel, mert havonta átlagosan csak 14 napra kéne a net.
Szétnéztem pár szolgáltatónál, de hát... amit láttam nem tetszett. Vagy sokba kerül, vagy rövid időn belül (30/45 nap) lejár a felhasználhatósága.
Mi érné meg? Valami ötlet, javaslat?
Miért az felelne meg csak?!
Wifihez nem is kell kártya. Nem tudom ezt a következtetést miből vontad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!