Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen nagy a PINGEM?

Nyertes1000 kérdése:

Miért ilyen nagy a PINGEM?

Figyelt kérdés
Call of dutyban COD 1 UO-ban 999-a pingen néha lemegy 200-300 közöttibe. Most indítottam egy speedtestet és ezt írja:Ping:14ms, a játékon belül az egyik magyarnak 80-90 volt úgy hogy futott neki 3-4 ablak stb...

2016. dec. 11. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne keress összefüggést a speedtest pingje között ami közeli szerverrel kommunikálva jön ki, meg a játékbeli pinggel amivel egy távoli szerverre csatlakozol. Semmi közük egymáshoz, nem kell az egyik alapján a másiknak is olyannak lennie. Olyan, mintha azt kérnéd számon hogy miért van messze Párizs, bezzeg Budapest közelebb van. Na és?

A ping nagyrészt a szervertől való távolságot fejezi ki. Messzebb = nagyobb válaszidő. Másrészt a szerver terheltsége miatt nőhet meg a válaszidő, és 99%-ban ez okozza a nagy pinget.

Csatlakozz közelebbi szerverekre.

2016. dec. 11. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sejtettem hogy ez lesz :) akkor elköltözök :D
2016. dec. 11. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Más lehetőség esetleg van ?
2016. dec. 11. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
talán esetleg nagyobb netcsomagra kapcsolsz, mert sokszor ez is szokott gondot okozni... :)
2016. dec. 11. 21:37
 5/8 anonim válasza:
Ugye nem xar Adsl ed van?
2016. dec. 13. 00:48
 6/8 A kérdező kommentje:
húú bocsánat vagyok. xar Adsl ez mi csóda ? bocsi nem értek az ilyenekhez ? nagyobb net csomag. én ezzel meg vagyok. elég jó nekem
2016. dec. 25. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:

adsl...

Amikor az internet telefonvonalon keresztül jön. Jellemzően felismered, hogy a neted 10 vagy 20 Mbit/s-es, és van egy fekete modemed, amiből a kábel a routerbe megy.

Ugyanakkor van vezetékes telefonod is...

De én úgy szoktam megoldani a hibát, hogy rámegyek a wifi-re, tulajdonságok-->beállítás forgalmi díjas hálózatként.

Hányszor volt már, hogy elkezdett a gép valamit letölteni és megszakadtam a játékban.... :D

2016. dec. 25. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
ja nekem nincs ilyen problémáim, de azt vettwm észre hogy minnél többen vagyunk egy szerveren a codban annál nagyobb lesz a pingem
2016. dec. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!