Miért ilyen nagy a PINGEM?
Ne keress összefüggést a speedtest pingje között ami közeli szerverrel kommunikálva jön ki, meg a játékbeli pinggel amivel egy távoli szerverre csatlakozol. Semmi közük egymáshoz, nem kell az egyik alapján a másiknak is olyannak lennie. Olyan, mintha azt kérnéd számon hogy miért van messze Párizs, bezzeg Budapest közelebb van. Na és?
A ping nagyrészt a szervertől való távolságot fejezi ki. Messzebb = nagyobb válaszidő. Másrészt a szerver terheltsége miatt nőhet meg a válaszidő, és 99%-ban ez okozza a nagy pinget.
Csatlakozz közelebbi szerverekre.
adsl...
Amikor az internet telefonvonalon keresztül jön. Jellemzően felismered, hogy a neted 10 vagy 20 Mbit/s-es, és van egy fekete modemed, amiből a kábel a routerbe megy.
Ugyanakkor van vezetékes telefonod is...
De én úgy szoktam megoldani a hibát, hogy rámegyek a wifi-re, tulajdonságok-->beállítás forgalmi díjas hálózatként.
Hányszor volt már, hogy elkezdett a gép valamit letölteni és megszakadtam a játékban.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!