Draks kérdése:
Mitől lett 1 napról a másikra bizonyos bf4, star wars battlefront szervereken nagy a pingem, amin addig 40 volt és most már 200+? . Raktam már fel win7-et és 10-et is mind2nél csinálja de a ping teszt meg jo német or 49 ping szal nem értem?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 15:03
1/2 A kérdező kommentje:
ja és nem megy torrent,esetleg valamilyen progi csinálná ,de mint irtam a ping teszt itthon 24,német 49, anglia 70,és a játékban ami eddig 40 volt most 220
2016. júl. 23. 15:07
2/2 A kérdező kommentje:
Router ujra inditva,modem cserélve,router nélkül is probléma fenn áll,de csak bizonyos szervereken ami legtöbb esetben német ország és eddig jo pingem volt .de ha viszont belépek a szerverre és van több magyar is nekik jo a pingjük nekem nem és ez 1 pár napja lett na de mitől ???:(((köszi a válaszokat
2016. júl. 23. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!