Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kell vennem még egy routert,...

Kell vennem még egy routert, hogy ne legyen nagy a pingem játék közben?

Figyelt kérdés

Amikor bármilyen fps játékon játszok, akkor nagyon nagy a pingem, de csak azért, mert vagy a tesóm, vagy a szüleim néznek valamit youtube-on full HD-ben. Sajnos otthon csak 1 routerünk van, ezért gondolkoztam azon, hogy vegyek e plusz 1 routert, hogy azt csak én tudjam használni.

Bár igaz, nem tudom összességében hogy működik ez az egész, de szeretnék valahogy minél olcsóbban kijönni belőle.

2016. nov. 27. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne hasznod két routerből. Egy jó kell, egy olyan, ami tud prioritást adni az online játékoknak a többi forgalommal szemben - tehát könnyen kezelhető QoS kell bele. Nem tudom, melyik a legolcsóbb ebben a műfajban, de az Asus RT-N65U bevált.
2016. nov. 27. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az sem mind1 hogy mekkora sebessegen osztozkodtok.
2016. nov. 27. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
20 megán
2016. nov. 27. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
20-as az nem elég, ha többen használják....
2016. nov. 28. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!