Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom elérni hogy az...

Hogy tudom elérni hogy az aktivitásomat ne lássák az ismerőseim a saját feedjükben?

Figyelt kérdés
Eszem megáll hogy bármit amit kommentelek, lájkolok, az valaki más látja akkor is ha ő neki nem tetszik az adott oldal. Semmi köze hozzá hogy mit csinálok, miért látja egyáltalán?
2016. nov. 28. 21:45
 1/2 Camorri ***** válasza:

Lehet hgoy troll válasznak fogod értelmezni, de most komolyan mondom:

A Facebook pontosan arra való hogy az ismerőseiddel megoszd azokat a dolgokat amiket lájkolsz, kommentelsz. Ha ez nem tetszik akkor 2 dolgot tehetsz:

1.) Nem Facebook-ozol, és semmilyen hozzá hasonló oldalt nem használsz, mert ezek erre lettek fejlesztve.

2.) Van egy ún. távoli ismerős beállítás. Nem tudom hogy hol kell egész pontosan ezt beállítani, de minden személyre külön-külön kell. Ekkor csak akkor fogja látni a tevékenységeid, ha konkrétan a Te adatlapodra ránéz, és nem fogja efldobni, csak úgy a hírfolyamon.

2016. nov. 28. 21:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam köszönöm! :)
2016. dec. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!