Nem tudom elérni a saját Youtube fiókom, mert igazolnom kell magam, viszont valami ősrégi telefonszámmal, amiről semmit nem tudok?
"Igazolja, hogy Ön az
Valami kissé másnak tűnik a bejelentkezés módjában. Hajtsa végre az alábbi lépést, hogy tudjuk, Önről van szó, nem pedig valaki másról, aki Önnek adja ki magát. További információ. "
Ezáltal az idióta rendszer által nem tudok többé belépni. Hiába tudom a saját jelszavam, nevem, nem. Ez nem jó.
Neki az kell, hogy tudjak egy telefonszámot, amiről halvány emlékeim sincsenek és meg sem adtam, meg az, hogy mikor használtam először androidon, vagy gmail-t...
Csodálkozok hogy ilyen förtelmes rendszerbe vissza akarok térni, dehát, sok dolgom van ott, ami fontos.
Igen, a rendszer a hibás mert óvni akarja a fiókodat.
A régi telefonszámod bizonyára véletlenül került a fiókba és véletlenül lett beállítva a biztonsági értesítés SMS-ban való kiküldése.
Ennyi véletlennel a zsebemben én biztosan lottóznék.
Ha beállítottad biztonsági kérdésnek, hogy napra pontosan mikor toltad a taliga fát, akkor bizony jogosan kérdezi meg a rendszer nem a rendszer a buta, hogy elfelejtette.
Már jó ideje a youtube beállításokat a Google-ben tudod kezelni, ott vannak az ide vonatkozó beállítások is.
Értem én a felháborodásod, de buta dolog mást okolni a saját h*lyeséged miatt.
Gondolom a hozzátartozó Google fiókba sem tudsz belépni. Ha így van akkor bizony kizártad magad.
Szerintem nagyon hasznos a kétlépcsős azonosítás.
Én mindenhol be szoktam kapcsolni, ahol csak lehet.
Így ha esetleg valaki tudomására is jut a jelszavam, akkor sem tud belépni, mert előtte kell az SMS-be küldött kód is.
Egyébként a Google bizonyos időközönként emlékezetet, hogy ellenőrizd a biztonsági beállításaid. Gondolom ezeken a figyelmeztetőkön automatikusan továbbléptél, így most olyan adatok vannak megadva, amelyek nem valósak, vagy amelyekre nem tudod a választ.
Ha volt beállítva másodlagos e-mail cím, azzal is igazolhatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!