Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayen hol tudom megnézni,...

Ebayen hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül a szállítási költség?

Figyelt kérdés

Mert ugye angol és nem tudom mennyibe kerülne a szállítási költség ...

Az árát láttom és alatta zárójelben is van egy összeg... Az lesz az? De valamelyik terméknél nincs zárójelben másik összeg! Akkor ez ingyenes vagy hogy van?

Koszonom!

2016. nov. 6. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Ilyet keress:

Shipping: $29.92 (approx. 8,222.04 HUF) International Priority Shipping to Hungary via the Global Shipping Program

2016. nov. 6. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem leírni, hogy a termék oldalán az ár alatt van feltüntetve. Van ingyenes szállítás is, akkor ez van odaírva:

Shipping: FREE Standard International Flat Rate Postage |

A várható érkezés pedig ilyesmi:

Delivery:

Estimated between Tue. Nov. 22 and Fri. Dec. 9

2016. nov. 6. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:
kösziii
2016. nov. 6. 13:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Jó ezt láttom más rerméknél...

De a cross sisakoknál nincs ez ott termék alatt, hogy shiping aperox Ft Est. devrly:13500 Nov. 15-.dec2.

2016. nov. 6. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Linkelnél egy ilyet? Nem minden eladó postázza a terméket Magyarországra. Telefonról vagy, vagy pc-ről?
2016. nov. 6. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem több cross sisakot is, és eddig mindnél volt szállítási költség, 3-4 ezer forint körüli összeg.
2016. nov. 6. 15:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok linkelni, telóról vagyok... Letöltöttem az alkalmazást...De légyszi úgy keress rá hogy:pink fly helmet ezeknél nincs ott nem tudom miért
2016. nov. 6. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Megnéztem többet is, de mindnél van. Lehet telóról is linkelni. Böngésző talán jobb lenne az alkalmazásnál, de talán pc-ről lenne az igazi.
2016. nov. 6. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz angolul,és gubanc lesz hogy nyitsz vitát?hogy írsz angolul az eladónak?

Amúgymeg minden terméknél ott van h free shipping (ingyen posta) vagy zároljelben egy adott összeg!

2016. nov. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!