Hol tudom megnézni, hogy mennyi a szállítási költség az amazonról?
Nem láttál egy olyan mondatot, hogy "livraison gratuite"?
Mert akkor a szállítás ingyen van.
Sokszor rendeltem már az Amazonról, mindig kiírja, hogy mennyit von le a kártyádról. Ha ez nincs külön feltüntetve, a 8.- euró 8.- euró marad. És általában nagyon hamar megkapod az rendelt cikkeket.
Nem.... A livraison pontnál ezek az opciók vannak: Livraison Rapide (5 à 8 jours ouvrés), Rapide (12 à 15 jours ouvrés) és Éclair - Recevez-le mercredi 5 août .
Itt még 7,99 EUR a DVD ára. A következő pontnál (Paiement) már nem ír árat, csak a bankkártyaadataimat kéri az Amazon. Az a fura, hogy Németo-ból már rendeltem DVD-t, amin volt francia nyelv is (weltbild.de), és bár németül egy szót se tudok kb, de világosan kiírták, hogy mennyi a szállítás, és forintban számolva kb annyit is kért a postás.
Akkor itt valamit nem értek...
Ha a postásnak fizettél, ez azt jelenti, hogy utánvéttel kérted az árut, nem?
Akkor viszont ott kellene legyen a "paiement à la livraison" kiírás, és ez megdrágítja a dolgot.
Azt viszont nem tudom, hogy Magyarországra ez mennyivel többe fáj.
Nincs a szállítónak valami olyan e-mail címe, ahol fel lehet tenni az ilyen kérdéseket?
Ha kell, segítek a levél megfogalmazásában.
A német, az nem amazon volt, hanem weltbild.de
Amazonról még sose rendeltem, és eléggé aggaszt, hogy se gratuite, se semmi postaköltség nincs odaírva.
A fenébe is, (bocs!) most már bosszantott a dolog, hát utánanéztem kicsit:
Utánvéttel Magyarországra:
Nézd meg, hátha ez segít!
Tényleg ez volt, amit kerestél? Örülök, hogy végük is sikerült valamit találnunk.
Most már meg tudod rendelni, amire vágytál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!