Windows 10-et használók, válaszolnátok?
Windows 7 op.rendszeren meg tudom nézni a csatlakoztatott wifim jelszavát úgy, hogy a wifi kapcsolatoknál rámegyek az adott kapcsolatra jobb egérgombbal, majd a "Tulajdonságok"-ra kattintva bepipálom a jelszónál a "Karakterek megjelenítése" opciót.
Most Win 7-es van a nálam lévő gépen és ez itt működik, de az lenne a kérdésem, hogy ez ugyanígy működik Win 10-es op. rendszeresen is? Meg tudom így nézni a jelszót?
Én most sajnos nem tudom megnézni, mert nincs nálam az a (Win 10-essel rendelkező) számítógép aminél szükségem lesz majd erre a műveletre, viszont fontos lenne ezt már ma este kiderítenem.
Szóval aki Windows 10-et használ, megnéznétek/megválaszolnátok, hogy működik-e ez az opció?
Köszönöm. :)
Szia!
Jobb klikk a wifi-re-->Hálózati és Megosztási Központ megnyitására katt-->Kapcsolatok: ott ki lesz írva hogy vezeték nék. hál. kapcsolat, erre rámégy-->Majd Vezeték nélküli tulajdonságok-->Kapcsolat fülről a biztonság fülre átkattintasz-->katt a "karakterek megjelentítése" gombra.
:)
Szívesen.
Ha esetleg elakadnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!