Gyakorlott facebook-használók válaszolnátok?
Nemrég regisztráltam csak erre az oldalra, nem igazán vagyok még képben. A kérdésem a következő:
Van egy ismerősöm (nevezzük X-nek). Én kíváncsi vagyok egy Y nevű emberre. Ha X oldalára megyek, nem hozza ki X-t közös ismerősnek.
Y-nak amúgy nem nyilvános az ismerőseinek listája.
Ha nem hozza ki X-t közös ismerősnek, az azt jelenti, hogy nem ismerősök vagy Y le tudja tiltani úgy is az ismerőseinek a listáját, hogy végképp senki sem lássa. DE még a közös ismerőseit sem hozza ki, ha egyáltalán van vele közös ismerősöm.
Remélem nem bonyolítottam túl és értitek a kérdést. Köszönöm előre is.
Ha X beállította, hogy senki ne láthassa az ismerőseit, még a közös ismerősöket sem fogod látni (Y), hiába vagy az ismerőse, ez mindnekire vonatkozik, csak X láthatja X vagyis saját ismerőseit.
Tegyük fel van 100 ismerőse, rámész az adatlapjára, nem fogja kiírni, hogy 100 ismerőse van, csak azokat láthatod, akiket követ, feltéve ha ez sincs letiltva.
Remélem érhető, ha nem kérdezz :D
Akkor vagy levan tiltva nála, vagy nem az ismerőse.
Azt ki szokta jeletni másoknál, ha közös ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!