Ha felkapnád a kérdést, hogy "Mit kell megtenned 18éves korod előtt" mit válaszolnátok rá?
Szerintem arra gondol, mi az amit szerinted meg kell tenni 18 éves korodig. Gondolom mostanában tölti a 18 és érdekli mit tart más fontosnak.
Nekem semmi egetrengető nem lenne benne:
megtanulni rendesen angolul
pályátválasztani
stbstb
Álszentek. :D
Én inkább azt gondolnám végig, hogy mi az, amit ki akarok próbálni 18 éves korom előtt:
- ruhástul beleugrani a vízbe (eddig csak esni sikerült)
- elmenni egy rockkoncertre fehér blúzban, térd alá érő fekete szoknyában és magassarkúban, és nagyon fontos: fonott hajjal
- összeszedni legalább egy személyt (csak hogy ne érezzem magamat nyominak)
- megtanulni eljátszani furulyán a The Jester-t a Sum 41-tól. Gyakorlatilag képtelenség, de egyszer gondoltam, hogy milyen jól hangzana furulyán, és azóta folyamatosan azon töröm a fejemet, hogy hogy lehetne átírni. :D
A kérdésed pedig, ha nem este írtad volna ki, így hangzana:"Mi az, amit mindenképpen meg akarsz tenni/meg kell tenned 18 éves korod előtt?"
elmenni egy project x bulira,ami a filmben volt:)
ott már a többi alkivánság is teljesülne;DDDDDD
rájönni, hogy ki vagyok, mi az, ami tetszik, és nagyjából mivel szeretném tölteni a 20-as éveimet
tehát amit meg kell tenned, az a tájékozódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!