Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Válaszolnátok egy pár kérdésem...

Válaszolnátok egy pár kérdésemre (amit itt még nem tettek fel) a rövid fitymafék műtéttel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Utánaolvastam, tudom, hogy nagyon sokan kérdeztek már róla, de engem az érdekelne például, hogy:

-19 éves vagyok, egyedül, szülők és rokonok nélkül szeretnék gyorsan túl lenni rajta. Nem tudom hogy HÁLAPÉNZT kell-e adni, és ha igen akkor kinek és mennyit? Ilyenkor szokás-e egyáltalán fizetni?

-Beutalót muszáj kérni a háziorvostól, vagy elég ha pl. a MÁV rendelőbe elmegyek az urulógiára?

-Ha az urulógus is azt mondja hogy rövid fitymafékem van, akkor utána kb. mennyi időt kell várnom majd a műtétre? (1-2 hét?)

-Azt tudom hogy a műtét után 4-6 hétig nem lehet szexelni, de pl. sportolni lehet? Tudom hogy nem a farkammal foizok, de ha eltalál a labda vagy sokat futok, tekerek biciklivel az okozhat súlyos gondot? Vagy pl. az első héten fáj és otthon kell maradni és kamillázni meg kenegetni és utána már...szóval értitek remélem.

-Ha reggel álló szerszámmal kelek majd fel, akkor mi van? 4-6 hétig még csak óvatosan sem nyúlhatok magamhoz?

Kérlek szépen komolyan válaszoljatok.

2013. jún. 12. 16:05
 1/4 tetris ***** válasza:
56%

Ha normális orvost fogsz ki, akkor nem kell hálapénzt adnod. Pláne, ha elmondod, hogy nincsenek hozzátartozóid, és egyedül élsz.

A beutalót illetően azt tanácsolom, hogy telefonon érdeklődd meg a körzeti orvos asszisztensétől, hogy kell-e beutaló.

A műtét utáni kérdéseidre az urológus pontos, részletes választ fog adni.

Azt, hogy a műtétre mennyi ideig kell várnod, korházanként változó. Az első urológiai vizsgálatnál ezt majd megkérdezheted a szakorvostól, és ő pontosan meg fogja tudni mondani, hogy meddig kell izgulnod.

2013. jún. 12. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de én konkrétabb választ szeretnék olyantól aki már átesett ezen. :)
2013. jún. 12. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Próbálok válaszolni a kérdéseidre CSUPA NAGY BETŰVEL:

-19 éves vagyok, egyedül, szülők és rokonok nélkül szeretnék gyorsan túl lenni rajta. Nem tudom hogy HÁLAPÉNZT kell-e adni, és ha igen akkor kinek és mennyit? Ilyenkor szokás-e egyáltalán fizetni?

NEM KELL. HA VAN ÉRVÉNYES TAJ KÁRTYÁD, AKKOR SEMMI GOND, INGYEN MEG FOGJÁK CSINÁLNI.

-Beutalót muszáj kérni a háziorvostól, vagy elég ha pl. a MÁV rendelőbe elmegyek az urulógiára?

NEM KELL BEUTALÓ, MEHETSZ EGYBŐL A SZAKRENDELÉSRE.

-Ha az urulógus is azt mondja hogy rövid fitymafékem van, akkor utána kb. mennyi időt kell várnom majd a műtétre? (1-2 hét?)

ORVOSA VÁLOGATJA, SZERINTEM TÖBB, MINT 1-2 HÉT, INKÁBB 3-4 HÉT!

-Azt tudom hogy a műtét után 4-6 hétig nem lehet szexelni, de pl. sportolni lehet? Tudom hogy nem a farkammal foizok, de ha eltalál a labda vagy sokat futok, tekerek biciklivel az okozhat súlyos gondot?

AZ ELSŐ HÉTEN NE SPORTOLJ, JOBB, HA PIHENSZ.

Vagy pl. az első héten fáj és otthon kell maradni és kamillázni meg kenegetni és utána már...szóval értitek remélem.

NEM KELL OTTHON MARADNI, MAX AZ ELSŐ 1-2 NAP. EZUTÁN JÖHETSZ-MEHETSZ, NEM LESZ EMIATT GONDOD.

-Ha reggel álló szerszámmal kelek majd fel, akkor mi van? 4-6 hétig még csak óvatosan sem nyúlhatok magamhoz?

JOBB, HA MEGVÁROD, MÍG TELJESEN BEGYÓGYUL!

Remélem segítettem! :-)

2013. jún. 13. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2013. jún. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!