Budai luxusvilla lakók és tulajdonosok, válaszolnátok pár kérdésre?
Engem mindig is lenyűgözött, és mai napig lenyűgöz, ha elmegyek, egy budai luxusvilla mellett. De valahogy mindig arra tudok gondolni, hogy akik ott laknak teljesen máshogy gondolkodnak, teljesen máshogy élnek, mintha egy másik dimenzióban élnétek. Tudnátok nekem erről a dimenzióról mesélni egy kicsit?
Mármint, ti hogy szemlélitek az élet? milyen gondolataitok vannak? Minden ilyen kulturális tevékenységen részt vesztek (pl gyakrán jártok színházba, komolyzenei koncertekre, partikat adtok, stb)
Egy kicsit beszélnétek a mindennapjaitokról, hogyan telnek?
Előre is köszönöm
Én igaz csak beleszülettem egy ilyen környezetbe, de hidd el nem érzem ettől jobban magam, sok olyan gyerekkel cserélném le a sorsom aki sokkal szegényebb nálam. Megvannak a magam problémái. Ne irigyelj!
Az emberi gondolkosásmód/viselkedés nem az anyagiaktól függ. Itt a környéken is sok, hülye gazdag p*csa van akiknek az apjuk elért valamit ők meg 0-k. Ne foglalkozz ezzel! Hidd el jobb a panelban egy 150-es IQ, mint egy villában egy 60-as...
15F
Én egy budai villában élek, medencével, szaunával, stb stb.
A mi ismerőseink, barátaink mind jómódúak, gazdagok, és nem szívesen barátkoznak szegényebbekkel, mert az egy anyagi szinten lévő emberek jobban megértik egymást, több a közös témájuk.
Nincsenek rendszeres gondjaink, (pl: nem tudjuk kifizetni a rezsit), hanem apróbb, de megoldható gondokról van szó, amikből sok van, de gyorsan meg lehet őket oldani.
Én 15 éves vagyok, üzletember szeretnék lenni, továbbvinni apukám cégét. Hétköznap általában suli és edzés, semmi extra.
Péntek este viszont már vagy barátokkal megyünk talizni, vacsizni, vagy esetleg családdal operába, színházba.
Barátaimmal mindig jobb helyekre (bárokba, éttermekbe) szoktunk járni, és szüleimmel is az Andrássy úton shoppingolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!