Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem nem tölt be az nCore?

Csak nekem nem tölt be az nCore?

Figyelt kérdés
Karbantartás van?

2016. okt. 3. 03:41
1 2 3
 21/25 Nagy I Imre válasza:

Amúgy a .cc -nek pont semmi köze nincs a 2 belinkelt hírben szereplő Franciaországhoz.

Wiki: "A .cc a Kókusz (Keeling)-szigetek, egy ausztráliai külbirtok internetes legfelső szintű tartomány kódja. "

2016. okt. 3. 17:25
 22/25 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos a Telekom hálózatból nem elérhető csak, szolgáltató oldali a hiba.

De ami megoldja,ezt én is olvastam és nekem is segített:

Le kell szedni az Opera böngészőt, beállítások, Adatvédelem és biztonság,VPN engedélyezése,ezzel megy :)

2016. okt. 3. 20:06
 23/25 anonim ***** válasza:

1. lépés opera böngésző letöltése.(jelenlegi böngésző kínálatból a legstabilabb és leggyorsabb így csak nyersz ha letöltöd.)

2. lépés beállítások(Alt+P)->Adatvédelem és biztonság.

3. lépés VPN engedélyezése.

4. újraindít és élvez

Ez így működőképes. Én is így csinálom, amikor más országokban vagyok, és szükséges az ilyen jellegű kapcsolat.

2016. okt. 3. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Mobilnettel felléptem, letöltöttem a torrent fájlt, azt a gépre küldtem és máris tudtam torrentezni. :D
2016. okt. 3. 23:03
 25/25 anonim válasza:
Nálam már működik mindenféle trükk nélkül, elvileg megoldották. :)
2016. okt. 4. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!