Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem nem tölt be az nCore?

Csak nekem nem tölt be az nCore?

Figyelt kérdés
Karbantartás van?

2016. okt. 3. 03:41
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
3-as vagyok akkor már értem nekem a chrome vpn-en keresztül megy ezért tud betölteni.
2016. okt. 3. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
2016. okt. 3. 12:11
 13/25 anonim válasza:
Ha Firefox-ra telepíted az anonymoX kiterjesztést (ez letiltja az IP-címedet), akkor engedi betölteni az nCore-t. Bár nálam iszonyat belassította a böngészést, de átmenetileg jó megoldás. :)
2016. okt. 3. 13:18
 14/25 anonim válasza:
Firefoxra én nem tudtam telepíteni az anonymoX-et, viszont Chromra igen, tökéletesen működik. Köszi a tippet.
2016. okt. 3. 13:25
 15/25 penge198 válasza:
Az anonymoX semmire sem jó. Az igaz, hogy az oldal betöltődik de nem tudsz letölteni semmit mert a tracker továbbra is tiltva van.
2016. okt. 3. 14:25
 16/25 anonim válasza:

Én tudok tölteni, de a seedelés azelőtt is ment mielőtt leszedtem.

14-es voltam.

2016. okt. 3. 14:29
 17/25 anonim válasza:
Igen, a trackert ment azelőtt is, és megy anonymoX-szel is.
2016. okt. 3. 14:40
 18/25 anonim válasza:
Hulladék egy szolgáltató ez a Telekom. Alig várom, hogy megszabadulhassak tőle. Mocskos, szemét hazug, csaló banda!
2016. okt. 3. 15:35
 19/25 meggyespupák válasza:

Én is ebben a témában akartam kérdést nyitni. :D Meglep, hogy másoknak is ez a bajuk. Miért nem tölt már be az ncore? A weblap sem jelenik meg. Sem chrome-ban, sem firefoxban, sem explorerben, sem a telefonomon. Ezt írja: "A webhely nem érhető el

A(z) ncore(pont)cc túl hosszú ideje nem válaszol.

Próbálja ki a következőket:

A kapcsolat ellenőrzése

A proxy és a tűzfal ellenőrzése

A Windows Hálózati diagnosztika futtatása

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT"

Mindent megcsináltam, ami a részletekhez van írva, még sem akar betöltődni a weblap. Most mit csináljak? T-Home letiltotta az ncore-t?

2016. okt. 3. 16:51
 20/25 Nagy I Imre válasza:

Tor böngészővel megy Thome előfizetésen. Torrent fileokat is tudsz vele letölteni. Szóval, gondolom tiltólistás lett a domain, mivel a tracker is megy.

Googleval ingyen letölthető a TOR.

2016. okt. 3. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!