Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncor- on Hit'n'run figyelmezte...

Ncor- on Hit'n'run figyelmeztetés? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit.

Amióta van Ncore oldalam, és amit letöltök, mindent vissza is töltök. Ma feljöttem Ncore-ra, és kiírja hogy Hit'n'run figyelmeztetést kaptam, és hogy a hónap végéig ha nem töltöm vissza letöltés megvonásban részesülök.

Hát én most megnéztem az aktivitásomat és azt írja hogy: "Az általad letöltött anyagokat a szabályoknak megfelelően visszaosztottad, a listád ennek köszönhetően üres." Tehát nincs semmilyen torrent amit futtatok. Akkor miért kaptam figyelmeztetést? Túl sok filmet szedtem volna le a hónapban? De mindegyiket visszatöltöttem

???

#nCore #letöltés megvonás #Hit'n run' Figyelmeztetés #Core N #Figyelmetzetés
2016. szept. 26. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez így kizárt. valamit elnéztél.

Nincs letöltési korlát, és a Hit'n'run azt jelenti, hogy valamit nem töltöttél vissza. Viszont ilyenkor nem írja azt, hogy mindent visszatöltöttél, hanem figyelmeztet a lehetséges HnR torrentekre.

Esetleg az lehet, hoyg az előző hópban nem töltöttél vissza valamit, azért figyelmeztet. a HrN-eket csak egy hónapban számolja, szóval ha múlt hónapban hibáztél, de szeptemberben mindent visszatöltö9ttél, akkor elvileg kiírhatja, hogy minden rendben de figyelmeztet a múlt havi miatt.

A legegyszerűbb, ha az oldalon keresztül ( Helpdesk menüpont) megkérdezed őket.

2016. szept. 26. 19:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy jártam seed szabályokat betartottam ennek ellenére figyelmeztettek.Írtam az adminnak semmi válasz majd kitiltottak az oldalról.Kár mert jóban voltunk töb Terra anyagot seedeltem.
2016. szept. 26. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló. Azt írja hogy amit vissza kéne töltenem, más színnel van jelölve. Rámegyek arra hogy seed kötelezett torrentek, és üres a lista. Összes torrentnél meg írja hogy miket szedtem le, és azt írja hogy mindegyik vissza van töltve
2016. szept. 26. 20:26
 4/11 A kérdező kommentje:

MÉg azt írja hogy: Hit'n'runolt torrentek száma:

0. E hónapban jelenleg ennyi torrentnél nem tettél eleget seed-kötelezettségednek, azonban a hónap végéig még lehetőséged van pótolni azokat. Azt írja 0. nem értem....

2016. szept. 26. 20:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Az előző hónapban meg csak 1 filmet töltöttem le, ami mai napig atorrentben fut, és azt írja hogy visszatöltve
2016. szept. 26. 20:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Az ittléted során összegyűlt hit'n'run-olt hónapjaid száma miatt határozatlan idejű letöltés megvonásban részesültél. A szankció feloldására jelenleg csak prémium csomag vásárlásával van lehetőség, melynek igénybevétele opcionális lehetőség.

Üdv,

az nCore Helpdesk

2016. szept. 26. 20:43
 7/11 Gábor_79 ***** válasza:
100%
Akkor mintha arra terelnének, hogy fizess egy kicsit. De nem érdemes levelezni velük, mert mint máshol is hallottam, gyorsan kiraknak ok nélkül. Vagyis csak mert írogatsz nekik.
2016. szept. 26. 21:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor most soha többet nem tudok letölteni semmit, csak ha előfizetek a premium tagságra? Vagy egy Ncore meghívót kel szerezzek.
2016. szept. 26. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos így van. Bár ha belegondolsz mennyi pénzt spórolsz meg kalózkodással, akkor könnyenéd racionalizálhatsz egy prémium előfizetést.
2016. okt. 1. 03:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor te bizony baromira nem oszottad vissza időben, amit kell.
2016. okt. 1. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!