Ncor- on Hit'n'run figyelmeztetés? Ez mit jelent?
Üdvözlök mindenkit.
Amióta van Ncore oldalam, és amit letöltök, mindent vissza is töltök. Ma feljöttem Ncore-ra, és kiírja hogy Hit'n'run figyelmeztetést kaptam, és hogy a hónap végéig ha nem töltöm vissza letöltés megvonásban részesülök.
Hát én most megnéztem az aktivitásomat és azt írja hogy: "Az általad letöltött anyagokat a szabályoknak megfelelően visszaosztottad, a listád ennek köszönhetően üres." Tehát nincs semmilyen torrent amit futtatok. Akkor miért kaptam figyelmeztetést? Túl sok filmet szedtem volna le a hónapban? De mindegyiket visszatöltöttem
???
Ez így kizárt. valamit elnéztél.
Nincs letöltési korlát, és a Hit'n'run azt jelenti, hogy valamit nem töltöttél vissza. Viszont ilyenkor nem írja azt, hogy mindent visszatöltöttél, hanem figyelmeztet a lehetséges HnR torrentekre.
Esetleg az lehet, hoyg az előző hópban nem töltöttél vissza valamit, azért figyelmeztet. a HrN-eket csak egy hónapban számolja, szóval ha múlt hónapban hibáztél, de szeptemberben mindent visszatöltö9ttél, akkor elvileg kiírhatja, hogy minden rendben de figyelmeztet a múlt havi miatt.
A legegyszerűbb, ha az oldalon keresztül ( Helpdesk menüpont) megkérdezed őket.
MÉg azt írja hogy: Hit'n'runolt torrentek száma:
0. E hónapban jelenleg ennyi torrentnél nem tettél eleget seed-kötelezettségednek, azonban a hónap végéig még lehetőséged van pótolni azokat. Azt írja 0. nem értem....
Szia!
Az ittléted során összegyűlt hit'n'run-olt hónapjaid száma miatt határozatlan idejű letöltés megvonásban részesültél. A szankció feloldására jelenleg csak prémium csomag vásárlásával van lehetőség, melynek igénybevétele opcionális lehetőség.
Üdv,
az nCore Helpdesk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!