Ebay rendelés vámkezelés alatt. Mikor kapom meg?
Sziasztok. csak annyi kérdésem lenne, hogy mikorra várhatom az Ebay-ről rendelt terméket? Egy telefonról lenne szó (20.000HUF). a trackingen azt irták hogy már megérkezett az országba csak a vámhatóságnak átadták.
ez most jött reggel csütörtök van. számíthatok rá, hogy holnap (pénteken) megjöhet? Azt olvastam, hogy csak Áfa terheli majd. Swiss post-al jön ha jelent valamit. Kell valakit hívnom a vámolás miatt? vagy várjak a futárra amig nem hozza és neki kell fizetnem? Neharagudjatok még nem rendeltem így ezért nemtudom hogy mennek ezek.. segítő válaszokat kérek.
Valószínűleg azóta már megkaptad.
Én is hasonló cipőben járok. Ilyenkor az történik, hogy küld a posta neked egy sms-t, később egy levelet, hogy igazold a csomag értékét, aztán ezeket elküldöd online és csinálják a vámot, utána küldenek egy csekket, befizeted és küldik a csomagod. Persze ezzel nem sietnek kicsit sem, szóval ha te is hasonló helyzetben vagy inkább számíts későbbre, mint hamarabbra.
A kérdező felé az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő volt megkapni a csomagot? Mennyi idő volt a vámolás?
Én most szeptember 24-én rendeltem egy csomagot, október 3-án már a vámnál volt, kb 14-én küldték az üzenetet, hogy küldjek értékigazoló papírokat, stb., azonnal el is küldtem, de a csomagomnak még semmi jele.
Vicc, hogy 6 nap alatt megérkezik a csomag Magyarországra a világ másik végéről (27-én postázták el Kínából, 3-án itt volt), de a Magyar Posta nem tudta 17 nap alatt eddig kiszállítani országon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!