Posta vámkezeléshez a nyilatkozatot, hogyan kell kitölteni?
Figyelt kérdés
Rendeltem ruhát és fennakadt a vámon. Most csinálok először ilyet. Letöltöttem a posta honlapjáról a nyilatkozatot.
Feladási helyet kér, azt tudom. Postai azonosító számot. Ez a rag szám ugye? Súly?? Honnan tudjam a súlyát? Nem ruccantam át lemérni amit küldtek... Hivatkozási szám, MRN szám? Na ez kínai... Help pls!
2016. máj. 5. 06:46
1/5 anonim válasza:
Én ilyen eseteben elküldöm PDF-be kinyomtatva a rendelést visszaigazolását, valamit a netbankból az utalás igazolását. Látszódjon az ár, a ragszám és a címed.
Ezt e-mailba elküldöm nekik és kész. A tárgyba beírom azt az azonosítót, amit ők küldtek.
Eddig mindig elfogadták.
2/5 Gyuszi1964 válasza:
HELLÓ! Hogy derítsem ki melyik rendelésemre gondol,mert több rendelésem van ???
3/5 anonim válasza:
Írnak feladót és ha van ragszámot is.
4/5 Gyuszi1964 válasza:
Sajnos csak annyit írnak, hogy Kínai Népköztársaság,hivatkozási számot ír,de az a postának valami sorszáma,MRN számra semmit nem ad a kereső...szóval holnap telefonálok,hátha adnak valami támpontot.
5/5 Gyuszi1964 válasza:
OK!Postai azonosító szám az ami alapján belehet azonosítani...már minden világos, köszi a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!