Elszúrtam valamit, láthatják az e-mailjeim?
Figyelt kérdés
Az osztályunk közös e-mail fiókot csinált (gmail), én pedig a saját címemhez hozzányomtam a "fiók hozzáadása" lehetőséget, hogy onnan is tudjam, ha kapok valamit. Így ki-be tudok lépegetni egyik fiókból a másikból a gépemen anélkül, hogy be kellene jelentkeznem. Viszont most jutott eszembe, hogy ha egy osztálytársam bejelentkezik a közösbe, akkor ő is át tud ugrani az enyémbe. Nem? vagy csak én gépemről lehet ezt? SOS!2016. szept. 17. 21:55
1/4 A kérdező kommentje:
Már kijelentkeztem mindkét fiókból, és csak a sajátomba léptem be. Így már nincs átjárás, igaz?
2016. szept. 17. 21:56
2/4 anonim válasza:
Ha a bejelentkezésnél akkor nem szabad, hogy lássák.
3/4 anonim válasza:
Nem kapcsoltad össze őket, fogd fel úgy, hogy megjegyeztetted a felhasználónevet és jelszót a Te, saját gépeddel (adott böngésződdel).
4/4 Hominida válasza:
Ennyi hálistennek még nem elég ahhoz, hogy valaki megnyithassa a te fiókodat. Ha valahol valami nyoma felbukkanna annak, hogy a te fiókod kapcsolatba került vele, az oda belépés akkor sem menne jelszó nélkül.
Ha kicsit is aggaszt, cseréld le a saját jelszavadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!