Hogyan oldjam meg, hogy külön, de mégis egyben legyenek az e-mailjeim?
Attól függ, hogy milyen szerveren bonyolítod a levelezést.
Ha dedikált szervered van, akkor annak a levelezőjében biztosan beállíthatóak a külön címek úgynevezett aliasok (egy fiók, több cím).
Bizonyos e-mail szolgáltatók is támogatják az aliasokat.
Van, akik nem (pl gmail). Viszont a gmail tud olyant, hogy regisztrálsz annyi fiókot, ahogy jól esik és egy fiókon beállítod, hogy a többi fiókra érkező leveleket töltse le abba a fiókba.
Milyen operációs rendszered van, és milyen levelezőprogramot használsz?
A sokat szidott (nekem sem igazán tetszik) MS Office 2013-ban lévő Outlook, ebből a szempontból kellemes csalódást okozott. Minden levelezésemhez (e-mail címemhez) beállítottam benne egy fiókot. Mindegyik címhez egy külön mappát nyitott, szépen bejönnek mindegyikbe az oda tartozó levelek, a mappák egymás alatt vannak, bármelyiket egy kattintással meg tudom nyitni.
Tehát egy programon belül bejön mindegyik cím levelezése még a freemailest is simán kezeli, de nem keverednek a különféle címre érkezettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!