Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem érkeznek meg az...

Miért nem érkeznek meg az e-mailjeim?

Figyelt kérdés
Küldtek nekem képeket e-mailen. (freemailos postafiók), de azok nem érkeztek meg.Kb fél órája történt. Kíváncsiságból egy másik postafiókomról küldtem egy egyszerű e-mailt a kérdéses postafiókra és az sem érkezett meg.
2009. okt. 2. 17:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Megjegyezném, hogy tele van a tököm az ilyen email szolgáltatókkal, de szinte az összessel! MINDIG amikor fontos emailt várok ez van! Gmailos postafiókot csináltam a multkor, akkor pedig másnak nem fogadta el a jelszavam! De volt még vagy 4-5 ilyen eset. Unalmas.
2009. okt. 2. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:

A gmail-es postafióknál nincs jobb!

Mindig megkaptam minden egyes levelemet, soha nem volt vele baj.

2009. okt. 2. 17:51
 3/8 anonim válasza:
Aki Küldte, és fogadta a mailt, megbízható? Máskor is kaptál tőle levelet?
2009. okt. 2. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Szintég a Gmail-re szavazok!! Ha Freemail-es vagy Citromail-es címre küldök levelet akkor naponta elküldöm míg választ nem kapok, mert véletlenszerűen nem érkeznek meg az elküldött levelek... Elég nagy gondok lehetnek ezekkel a szolgáltatásokkal.
2009. okt. 2. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem most freemailos van. Itt chatelek azzal aki már kétszer is elküldte de nem érkezik. Ez az új freemail olyan szinten buta dolog, hogy az hihetetlen. Eddig a spamszűrést lehetett állítani, mostmár az sincs, csak az általános mappák és ennyi.
2009. okt. 2. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a webes Gmail szerver hibája volt, órákra leállt, akkor az én jelszavamat sem fogadta el. De még mindig a legjobb, ami létezik. Én levelezőt használok, oda irányitottam át a Gmail-es postafiókomat. Különösebb gondom nincs vele, képek is átjönnek.
2009. okt. 2. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
gmail 4ever!
2009. okt. 2. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

sok a panasz a freemailre, hogy nem érkeznek meg a levelek.

Válts.

2009. okt. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!