A laptomon nem csatlakozik rendesen az internethez! A skype és a lol például nem működik. Hamar kéne válasz mert rég loloztam :/?
Akkor ott nagyobb gubanc lessz a háttérbe.
Lehet a router, szolgáltatód, akár a gépedben is valami csúfság.
Én annyit tudok javasolni, hívj hozzáétő szakembert, mert ennyiből akár DNS cím feloldás is lehet, de akár egy jó kis BotNet tagja is lehetsz, de akár a szolgáltatódnál is lehetnek gondok, esetleg szűrések...
egy crack vagy valami kétes eredetű programal kapott "ajándék", ezzel egy olyan hálózatt tagjává tette a géped amit pl. hackerek támadásra használnakfel.
Nem feltélen jelzi vírusnak a géped mert semmivel se kel többnek lennie mint egy telnet kapcsolatnak, amit ő kinfugárlt, viszont sokszor problémát okoz a plusz "kapcsolat" a rendes internet kommunikációba.
Kapásból az asztalon látok 2 olyan ismert cummót ami okozhat ilyesmi hibákat...
+ Én ebbe a RuBotted -be se bíznék meg, figyelembe véve honnan is származik...
Mármint úgy értem, hogy az hogy nem jelez, nem jelent semmit.
1~2 tucat általuk ismert hálózatot figyel és próbál azonosítani.
De közel 1000 ilyen van a nagy világba :-D
Hopsz... HEXTECH REPAIR TOOL -t ki se szúrtam elsőre, azt is hozzá veheted 3. -nak.
Az is szépen tudja babrálni a hállózatot és szintén okozhat ilyent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!