Miért nem töltődnek be a képek rendesen Facebookon?
Figyelt kérdés
Amikor facebookon rákattintok egy képre, akkor annak igazodnia kéne, de valamiért nálam nem teszi ezt..
Tehát, ha beszélgetésben kapok egy képet, és rákattintok, akkor nem élesedik ki, hanem ugyanolyan felbontású marad...
Például ez a kép eredetileg jóval élesebb, de valamiért ez a rák képtelen betölteni a teljes méretét: [link]
Ez idővonalas képekkel is így van és a legidegesítőbb, hogy fogalmam sincs miért.
Egyik napról a másikra elromlott..
Driverek fent vannak, több böngészővel is próbáltam, sütiket/előzményeket töröltem, Adblockot kikapcsoltam, inkognitó módban is próbáltam, frissítettem a böngészőt, de SEMMI SEM HASZNÁLT!!
Mit tehetnék?
2016. aug. 25. 19:17
1/2 anonim válasza:
Sávszélesség hiány. Gondolom wifi, esetleg mobil net.
2/2 anonim válasza:
NEKEM IS UGYAN ILYEN... egyik napról a másikra!!! nagyon bosszantó, és ha meg akarom nyitni a kép linkjét, akkor megnyitja , csak kisebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!