Miért nincsen annyi internetem amennyi alapból lenne?
Figyelt kérdés
Több tesz szerint 30-50 mbps között van a letöltési sebességem, de mégis 1-2 mbps között töltök le...2016. szept. 13. 19:19
11/20 anonim válasza:
A torrentezés tudtommal legális.
A letöltés még olyan esetben is, ha a tartalom "jogvédett".
12/20 anonim válasza:
#11 Sikerült a lényeget leszűrnöd, és a kérdésre válaszolnod! Igen, a letöltés legális, az oldalak már nem legálisan vannak fenntartva. Én erde utaltam.
13/20 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy feltedd a kérdést, torrentről miért tudsz 40-50 megával tölteni, mikor "legális oldalakról" csak 10-15-el? You guessed it, a letöltőszerverek ennyire tudnak kiszolgálni. Kapcsolódik az, hogy sok letöltőszerver nem bír 10-15 megánál gyorsabban kiszolgálni téged ahhoz, hogy a kérdező 1-2 megával tud tölteni, mikor ennek a többszörösét (legalább másfélszeresét) kéne tudnia produkálni? Nem. Akkor miért is akarsz itt okos lenni? Ahogy te is mondtad, a kérdező nem írta le, mit honnan és hogyan tölt le, úgyhogy ne menj bele agyament konklúziókba.
14/20 anonim válasza:
Látom, nem érted. Ha csak legális oldalakról töltenék le, mert ennyire empátiás vagyok (torrent letöltés Mo-n legális, oldal üzemeltetése már nem), akkor én is joggal reklamálhatnék, hogy a beígért 25 helyett csak 15 van. Érted már? Lehet, hogy ő is tud gyorsabban tölteni, csak a letöltött fájl seedjélvel van gond. És igen, nem írta, hogy honnan tölt. Lehet, hogy a 2 seedes torrentet tölt, ami kb annyival is kell, hogy töltsön. Remélem sikerült mindent részletesen megmagyaráznom, és nem kell még egyszer minden xart elmagyaráznom.
15/20 anonim válasza:
Hacsak nem valami ótvarszar letöltődoldalról, vagy valami túlterhelt mocsokról tölt le, akkor a letöltőszerver tuti nem csak 1-2 MB/s-el szolgálja ki. Erre próbáltam rávilágítani, hogy neked tízszer akkora sávszélességnél más dolgok limitálnak.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen oldalnak számít de [link] -ről szoktam letölteni... Köszönöm a sok segítséget!
2016. szept. 15. 18:23
17/20 anonim válasza:
És még mindig nem az oldal számít... De nem baj, a lényeg, hogy értesz hozzá...
18/20 anonim válasza:
Pardon? Pont te protezsáltál amellett, hogy az oldal számít (amit egyébként én is kifejtettem lehetőségként az elején). De akkor mondd meg, mi számít, ó te keleti bölcs.
19/20 anonim válasza:
Nem, nem konkrétan az oldalt mondtam. Az enkóros letöltés a tud lenni 40-50 mbps, de akár 1,5 is. Érted? A seed számít igazán.
20/20 anonim válasza:
Csakhogy senki az égvilágon nem mondta, hogy ő torrentről szed le, sőt, mint már ő is linkelte a konkrét oldalt, egész biztosan nem. Dedikált letöltőoldalakon meg általában elég stabil a letöltési sebesség, és nem 1-2MB/s-en stagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!