Mit tegyek, ha a facebookom és az email fiókom is feltörték?
Sziasztok! Nálam is hasonló a helyzet, szerencsére vissza tudtam állítani. Az a helyzet viszont, hogy ez másodszorra fordul elő két-három hónapon belül. Az emailom és a hozzá tartozó facebook fiókom is rendszerint feltörik. Lassan kezdek félni... mi a fene..
Be voltam lépve a facebook-omra, amikor kaptam az értesítést, hogy másik böngészőből léptek be (Békés megyei vagyok és valaki Kaposvárról lépett be). Megváltoztatták a jelszavaim. Nem tudom ezt hová tenni. Miután sikerült "visszaszerezni" a fiókom, a facebook biztonsági beállítást követően jelezte, hogy milyen tevékenységet hajtottam végre az utóbbi percekben. Rendszerint semmit, viszont egy alkalmazás mind a két esetben telepítésre került: "YAHOO! Compact Importer", amit nem én töltöttem le. Mind két esetben ez az alkalmazás került idegen módon a facebookom-ra. Bocsánat, a hülye megfogalmazásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!