PKdeviL kérdése:
Feltörték a facebookom Taiwanbóól!?
Figyelt kérdés
Kommunikáltam messegneren egy barátommal mert kiköltöztem Angliába és egyszer csak ez az üzenet fogadott "nem írhatsz ennek a személynek." Próbálkoztam nem jött össze, majd újraindítottam a készülékem. Akkor fogadott az az üzenet, hogy: Beléptek a facebookomra, majd egyből blockolták is a facem mivel én Angliában vagyok és más belépett Taichung, aiwan ról IE explolerol win xp vel. Percre pontosan írja. Ez 2x egymás után következe be,azután már hagyták is az accountom. Nem volt 3. támadás. Esetleg figyelnem kell valamire, vagy ez milyen okból kifolyólag történt meg? Továbbá hozzá fért bármilyen adatomhoz?2015. szept. 18. 00:54
1/1 anonim válasza:
Kizártnak tartom hogy bárki is a te adataidra lenne kíváncsi (gondolom nem vagy médiaszemélyiség és politikus sem) tehát nem valószínű hogy idegeneknek támadási célpont lennél. Az sokkal inkább valószínű hogy egy ismerősöd próbálkozott ezzel (aki egyébként tudta a valószínűleg nem túl bonyolult jelszavad) és tor-browserrel "személyazonosságot" váltott.
Javaslom kapcsold be a többlépcsős hitelesítést (ha eddig a facebook tanácsára nem tetted volna meg, de nyilván nem, hiszen akkor ez nem történt volna meg) és cserélj jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!