Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Proxy internet! Csak a böngész...

Proxy internet! Csak a böngészőn van internet!? HELP!

Figyelt kérdés

Sziasztok olyan segitségre lenne szükségem hogy:

Munkahelyemen (Tűzvédelmis vagyok) olyan az internet hogy Proxy-val kell rá kapcsolodnom szoval: be dugom a netkábelt,

(nem jó még az internet) jobb klikk hálozati megosztási központ - Ethernet kábel - tulajdonságok - TCP/IPv4.

itt meg kell adnom az ip-cim,al masz,alapértelmezett átjáró, és elsődleges dns-t. utána böngészön kell bekapcsolnom a proxy kiszolgálot és van internet ! DE csak böngészön ! viszont esetleg olyan megoldás hogy ne csak böngészön legyen hanem kiterjessze azt mondjuk (steam,Samp,MTA,cs 1.6, szoval minden másra ? :O

vagy lehetetlen amit kérdezek és csak rendszergazda tudna nekem jogot adni ehez? (sajnos ez az opció nem játszik :S ) előre is köszönöm a segitségeket válaszokat !

2016. szept. 2. 00:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ezért nem véletlenül van proxy-ra szükség, valószínűleg korlátozva vannak a dolgok.

A többi általad írt programnak nézd meg miként leht a proxy-t megadni és ha miután megadtad megy, akkor szerencséd van.

Általában minden netes program beállításaiban szokott lenni proxy megadási lehetőség.

Kicsit bizonytalan vagyok, hogy ha a géppel már kapcsolódtál a proxy-ra, nem kellene -e automatikusan (a proxy megadása nélkül) netnek lennie minden program számára.

Én amondó vagyok, hogy le van korlátozva hogy mi mehet kifelé, web-et engedik, mást nem...

2016. szept. 2. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!