Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a probléma, ha volt interne...

Mi a probléma, ha volt internet, viszont egyik böngészőn sem jött be semmi?

Figyelt kérdés

A modemen az ötödik led villogott (ki-be dugás megvolt), a szkájp bejött és teszteltem is, valóban volt internetkapcsolat.

Viszont XP alatt sem Chrome, sem IE nem töltött be semmit, úgy csinált, mintha nem lenne net; Ubuntu alatt sem töltött be a Firefox semmit.

Ez az állapot hirtelen jött és egy szűk órán keresztül tartott, majd hirtelen mindenhol minden ment tovább. Közben gépújraindítás is volt többször, mégis pont egy olyan pillanatban töltött be végre a böngésző, amikor nem is történt változtatás semmiben.

Köszi a javaslatokat.

2013. dec. 6. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen már nekem is volt, és a netszolgáltató volt a ludas, ott volt valami átállítás, mint utólag kiderült.
2013. dec. 6. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
És ők azt tudják befolyásolni, hogy böngészni ne tudjak, de mondjuk szkájpolni igen?
2013. dec. 6. 23:45
 3/6 tamasoft ***** válasza:

Ez a hibajelenség pont a napokban jelentkező UPC hiba leírása. Ilyenkor a DNS szolgáltatás része nem működik az internet szolgáltatásnak. Viszont ami nem ilyen alapú, pl. skype, vagy pókerkliens, stb. azok a dolgok működnek.

[link]

2013. dec. 6. 23:46
 4/6 tamasoft ***** válasza:
Igen, így is mondhatjuk, hogy tudják befolyásolni. De nem volt cél, hanem hiba volt.
2013. dec. 6. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a böngészők nem mentek. Skype-olni tudtam. Át akartak tenni "meglepetésből" 5 megás csomagról 10 megásra, és mivel a feltételek nem voltak adottak, összeomlott a rendszer, nem tudta letölteni a weboldalakat. Persze rájöttek és korrigálták, de eltelt néhány óra.
2013. dec. 6. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát köszi mindenkinek (igen, UPC-s vagyok).

Egyfelől megnyugodtam, hogy nem a rendszerrel van probléma, másfelől nyugtalanító ez a matatás tőlük :)

2013. dec. 7. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!