Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg ekkora probléma ez?

Tényleg ekkora probléma ez?

Figyelt kérdés

Annyira kellemetlenül érzem magam, mikor megkérdezik tőlem Facebook-on, hogy miért nem töltök fel fotókat, valamint miért nem írok ki soha semmit... Ennek az az oka, hogy akarva-akaratlanul csak arra tudok gondolni, hogy azok az emberek, akik kérdezik, azt hiszik hogy álprofilos vagyok. Tényleg igaz, hogy a profilképemen kívül nincs más fotóm, és a barátaim sem jelölnek meg képeken. Az az igazság, hogy nem vagyok túl szép, ezért nem szeretek képeket készíteni magamról. Abban bízom, hogy a képem látva rájönnek, hogy ha álprofilos lennék, akkor biztosan inkább valami szép lány képeit tölteném fel. Nekem nagyon is megfelel így a fiókom, és amúgy sem az az életem, hogy minden percben fent legyek. Azért hoztam létre a profilt, hogy a barátaimmal tudjam tartani a kapcsolatot, így leginkább csak a messengert használom. Mivel ugye azt kiadja nekem, ha ír valaki. Szóval a Facebook-on konkrétan nem is vagyok fent úgy, hogy belépek és böngészgetek vagy ilyesmik... Néha szoktak írni a barátaim a falamra, de beállítottam, hogy csak én láthassam. Mivel nem szeretném, ha miattam kellemetlenség érné őket, ha esetleg bárki az én ismerőseim közül bejelölné őket, vagy írna nekik. Az pedig, hogy nem jelölnek meg közös képeken azért van, mert mikor találkozunk, akkor élvezzük egymás társaságát, beszélgetünk, eszünk-iszunk, ilyesmik. Nem pedig 5 percenként fotózgatjuk magunkat... Tényleg ekkora baj az, hogy nem a Facebook-on szeretném élni az életemet? Miért kell annyira kiakadni azon, hogy "üres" a fiókom? Le vagyok döbbenve! Ti mit gondoltok?

18/L

2016. aug. 26. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Én álnéven vagyok, profilkép nélkül, mégse kerítettek az ismerőseim ennek nagy ügyet.
2016. aug. 26. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Normálisan gondolkodsz. Akiben ilyen kérdés felmerül, ő már valószínűleg a Facebooknak él, és a virtuális életével próbál érvényesülni az igazi mellett vagy helyett.
2016. aug. 26. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem profilképem sincs, és soha senki nem szólt, hogy kéne. és szerintem nem is nagyon lesz egy darabig. ha valaki meg akar keresni, az valószínűleg tudja a nevem, az alapján megtalál.

16f

2016. aug. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!