Van egy játék neve Rainbow six siege, mi lehet vele a próbléma? (plusz info lent)
Szóval régebben amikor ezzel a játékkal játszottam soha sem laggolt internet problémák miatt, mostanában viszont eléggé mi lehet a probléma? speed test eredményeim mostanság: 1:le 16,09 fel:0,13 2:le: 16,01 fel:0,89 3:le15.94 fel:0,88 4:le13,59 fel:0,39 mellesleg a botrányos ugrándozás mellett van hogy teljesen elmegy 1 percre. Szóval én arra gondolok azért van nagy pingem mert nagyon ugrál a fel-le töltésem. Ti mit gondoltok és mit tudok kezdeni a problémával? (Faluban élek és amelyik utcába lakunk ott ez a legjobb korlátlan net sajnos, amit az invitel szolgál, ezeket ajálja: Kínált sebesség
15,00 / 0,90 Mbit/s
Garantált sebesség
5,00 / 0,50 Mbit/s
Neked pár tized eltérés botrányos ugrálás? Teljesen jók az eredmények ahhoz képest hogy 15-öt kínálnak és te 16-ot mérsz.
Az pedig hogy kiméred a sebességed a hozzád legközelebbi szerverre, közel sem ugyanazt a minőséget jelenti amikor egy külföldi (távoli) szerverrel próbálsz kommunikálni, ami lehet amúgy is terhelt.
Azért az első mérésnél a 0,13 mbit/s-os feltöltés NAGYON kevés. Emiatt lehet a lag. És nem lenne nagy a 0,13 és 0,89-es közti ingadozás, DE ekkora sebességnél nagyon jelentős. 0,5Mbit/s a garantált, ezt nem teljesítik mindig. Jelezd nekik, hogy ingadozik a le/feltöltési sebesség, de főleg a feltöltéssel van baj, majd csak 0,13 Mbit/s... Kezdeniük kell vele valamit, hisz benne van a szerződésben, hogy 0,5-öt garantálnak...
Amúgy nekem 0,55 Mbit/s feltöltéssel nincs lag, de stabilan annyi 0,53-55 között ingadozik nekem.
Az invitel a legszarabb szolgáltató a világon, nekem is az van de mindíg ingadozik és eldobja a net-t.
Ha van más szolgáltató akkor gyorsan menj át hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!