Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy játék neve Rainbow...

Van egy játék neve Rainbow six siege, mi lehet vele a próbléma? (plusz info lent)

Figyelt kérdés

Szóval régebben amikor ezzel a játékkal játszottam soha sem laggolt internet problémák miatt, mostanában viszont eléggé mi lehet a probléma? speed test eredményeim mostanság: 1:le 16,09 fel:0,13 2:le: 16,01 fel:0,89 3:le15.94 fel:0,88 4:le13,59 fel:0,39 mellesleg a botrányos ugrándozás mellett van hogy teljesen elmegy 1 percre. Szóval én arra gondolok azért van nagy pingem mert nagyon ugrál a fel-le töltésem. Ti mit gondoltok és mit tudok kezdeni a problémával? (Faluban élek és amelyik utcába lakunk ott ez a legjobb korlátlan net sajnos, amit az invitel szolgál, ezeket ajálja: Kínált sebesség

15,00 / 0,90 Mbit/s

Garantált sebesség

5,00 / 0,50 Mbit/s

2016. aug. 14. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked pár tized eltérés botrányos ugrálás? Teljesen jók az eredmények ahhoz képest hogy 15-öt kínálnak és te 16-ot mérsz.

Az pedig hogy kiméred a sebességed a hozzád legközelebbi szerverre, közel sem ugyanazt a minőséget jelenti amikor egy külföldi (távoli) szerverrel próbálsz kommunikálni, ami lehet amúgy is terhelt.

2016. aug. 14. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért az első mérésnél a 0,13 mbit/s-os feltöltés NAGYON kevés. Emiatt lehet a lag. És nem lenne nagy a 0,13 és 0,89-es közti ingadozás, DE ekkora sebességnél nagyon jelentős. 0,5Mbit/s a garantált, ezt nem teljesítik mindig. Jelezd nekik, hogy ingadozik a le/feltöltési sebesség, de főleg a feltöltéssel van baj, majd csak 0,13 Mbit/s... Kezdeniük kell vele valamit, hisz benne van a szerződésben, hogy 0,5-öt garantálnak...

Amúgy nekem 0,55 Mbit/s feltöltéssel nincs lag, de stabilan annyi 0,53-55 között ingadozik nekem.

2016. aug. 14. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Gondolom neked nagyobb sáv szélességű neted van, ami ennyi ugrálás nem tűnik fel. Kisebben viszont nagyon kilátszik mellesleg miután elküldtem a kérdést rögtön el is ment a net, és gondolom azt nem vetted figyelembe hogy el is szokott menni. Ráadásul mikot a 4. mérést mértem a net 4mbps-ről mértem csak a legjobb eredményt hozza ki mint eredmény. Egyébként én ezzel a játékkal már tél óta játszok és csak most fordul elő ez a hiba multiplayernél hogy játszhatatlan. Én arra gyanakszom hogy a feltöltés ugrál nagyon ami belezavar lásd 1 mérés után majdnem az ígértet mérte. Na mind1 én csak arra lennék kíváncsi hogy mit kellene tennem a problémával ha tudod. Egyébként lehet más a probléma én erre gondolok, vagy arra hogy valami program lekorlátozta a netét a Rainbow Six Siege (Uplay)nek ezt is megköszönném ha valaki leírná hol tudom megnézni
2016. aug. 14. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Előző komment az első kommentelőre vonatkozik
2016. aug. 14. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Az invitel a legszarabb szolgáltató a világon, nekem is az van de mindíg ingadozik és eldobja a net-t.

Ha van más szolgáltató akkor gyorsan menj át hozzá.

2016. aug. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!