Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nekem egy DIGI net 100-as...

Nekem egy DIGI net 100-as van. Már egy régi csomag és azt nem értem hogy miért csak 500 Kbps-kel tudok letölteni akárhol próbálom?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha router mögül netezel, próbáld ki úgy, hogy kiveszed a routert, és a gépeddel közvetlenül csatlakozol a netre.

Router mögül és router nélkül is futtasd le a [link] oldalon található sebességmérőt, többféle célállomást választva is. Mi a legnagyobb visszaadott sebesség?

Ha egyik sem segít, telefonálj a Diginek, lehet, hogy náluk van a hiba.

2016. aug. 24. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Honnan töltesz le és mit?
2016. aug. 24. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Koax kábelen jön be az internet és ezért nem tudom a gépbe dugni.
2016. aug. 25. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha modemmel (ami WiFi képes) csatlakozol az internetre, akkor se korlátozza le, ennyire legalábbis biztosan nem. Nekünk a DIGI net 500-as van, aminél 25 Mb/s letöltési sebesség a minimum. Ha csak a modem van a gép és a világháló között, akkor akár 40+-al is tudok letölteni. Ha van egy router, akkor az lekorlátozza 13-ra, ha pedig egy elosztó van, az 10-re. De semmi sem korlátozza le 500 Kb/s-re, az biztos.
2016. aug. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!