Ebay csomag? Ez hogyan működik?
Tehát a kérdésem a következő:
Hogyha veszek valamit eBay-en, pl. 1 telefontokot, amire Free Shipping van írva, akkor egyszerűen csak kifizetem paypal-el amit ír ugye, utána pedig egyszerűen csak várom a postást hogy hozza? Vagy kell még bármire figyelni, vagy fizetni vámot vagy akármit?
Szóval pl. 2$-t fizetek 2 hét, itt van és kész? Valamint ezt bárki átveheti, aki éppen itthon van?
EU-n kívülről 45 euró alatt nincs vám, áfát kéne utána fizetni de nem fognak ezzel foglalkozni a vámhatáron, EU-n belül pedig nincs vám.
Tehát kifizeted és várod a csomagot, ha nincs meg 30 napon belüle akkor reklamálsz az eladónál, ha nem reagál vagy gond van akkor pedig paypal support és visszakapod a pénzt, miután elmondtad nekik a helyzetet.
Értem. Akkor jól gondoltam! :D
És hogyha pl. 1 nagyobb dolgot rendelek, akár 1 bögrét, vagy extrém eset pl. 1 térelválasztó (paraván lap), ami lehet akár 100cm fölött is, akkor azt hogyan tudják küldeni? Azt is postával hozzák ki? :O
És ez esetben mi a teendő? Kihozza a futárcég, ingyen át lehet venni, mivel előre fizettem már és kész?
Szóval lényegében ugyanaz mintha kisebb tárgyat kapok, csak más hozza ki?
DHL -t esetek nagy %-ban vámolják
Bögrét is simán rendelhetsz rendeltem már poharat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!