Hogy falura bekötik-e, azt egyedül a DIGI tudja megmondani.
2016. júl. 27. 11:33
2/5 anonim válasza:
Ezek a csomagok a DiGi -net panel hálózatában érhető el.
Optikán viszik panelról-panelra, és LAN -on húzzák be utána lakásba.
Vidéken ahol ők vannak (nagyon-nagyon kevés ilyen van, főleg városok külső, családiházas övezetében) ott csak kábel modemes net van, ami nem tudja ezt.
Ezen túl pedig viszont eladott Telenoros mobil internetett adnak.
Nálam 10-11 MB/s (fel és letöltés egyaránt). Elviekben 12.5MB/s kellene legyen. Bár lehet, hogy a router fogja vissza, de még így is nagyságrendekkel olcsóbb és jobb, mint a konkurencia hasonló kategóriájú ~14 MB/s le, ~1.25 MB/s fel sebességű internete. És nincs hűségidő semn :)
2016. júl. 28. 13:10
4/5 anonim válasza:
#3: nálad az a gond, hogy nem gigabites hálókártyád, routered van.
2016. júl. 28. 19:56
5/5 _Jessy_ válasza:
#4 Nekem 100-as netem van, aminek az elméleti sebessége 12.5MB/s, amit természetesen ilyen-olyan okokból sohasem fogok elérni. Csak azért írtam le, hogy legyen info arról, hogy hogyan működnek a dolgok. Mint ahogyan korábban is írták, a 200-as net elméleti sebessége 25Mb/s, amit jó eséllyel el is lehet érni. Ha ennél lassabb, akkor valószínűleg valami megfogja a dolgot. (szolgáltatói oldalon, másik letöltés háttérben, torrent kliens, HDD, stb...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.