Miert nem tolt 100 %-an a WI-FI-m?
Figyelt kérdés
Egy USB-s WI-FI-rol lenne szo,ami a szamitogepembe van dugva es a sajat netunket fogom vele ( nem lehet kabellal megoldani ). A wifi csak par kb/s-os sebesseggel tolt ,pedig 20 MB-os net van es probaltam mindent de sehogysem mukodik.Az az erdekes ha a wifire rateszem az ujjam akkor a letoltes gyorsul de ahogy leveszem abban a pillanatban lelassul.A wifivel nincs gond mivel a laptop-ban is kiprobaltam es ott mukodott tokeletesen,jel az fullba van de nagyon lassu.Ha valaki tudja a megoldast kerem valaszoljon. Elore is koszonom a valaszokat !2016. aug. 21. 20:52
1/4 anonim válasza:
Ha kábellel nem megoldható, akkor valószínűleg messze van. Megvan az első ok, a második pedig, hogy ezek az USB-s Wifi jelvevők nem túl jók...
2/4 anonim válasza:
Használj USB hosszabbítót, és tedd olyan helyre a stick-et ahol jobb a vétel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de azzal nincs gond hogy messze van a wi-fi mivel ezt a számítógépet most vásároltam es a régi gépen működött rendesen,es az újonnan vett gépen mar nem es ha a laptopot rakom a gép melle az működik jol ,a wifitol a modem-így nincs 10 meternel több szóval nincs messze . Nekem mondtak volt valami olyasmit hogy amilyen USB-k vannak a gepemben azok valami "alaplapi" USB-k es ezért nem működik jol állítólag .Azt hogy lehet megoldani ? Ha valaki tudja akkor nagyon megköszönném !!
2016. aug. 22. 09:00
4/4 anonim válasza:
Kicsit zavaros az írásod. A modem routerként is működik? Minden USB port, alaplapi port.. Nagyon okos lehetett, akitől hallottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!