Miert nem tolt be semmit a gepem, ha csatlakoztatva van a halozathoz?
Figyelt kérdés
Megrobaltam ad-hoc szervert csinalni a gepembol egy leiras alapjan, de valamit nagyon elronthattam, mert elment a gepemrol a net, illetve csatlakoztatva van, csak nem tolt be semmit, hibat ir ki, nem talalja az oldalt. Mit ronthattam el, meg tudom valahogy csinalni?
Elore is nagyon koszonom!
2014. márc. 21. 22:29
1/6 Tengor 

válasza:

Haladj visszafelé a beállításokban és akkor elvileg vissza kell, hogy kapd az eredeti állapotot!
Mit állítottál be? Milyen a hálózat felépítése jelenleg?
2/6 A kérdező kommentje:
Errol az oldalrol neztem: [link]
Jelenleg csatlakozva van, a jelerosseg jo, de ezen kivul semmi. (Eleg kezdo vagyok meg a temaban, ezert elnezest kerek, h sokat ertetlenkednek)
2014. márc. 21. 22:41
3/6 Tengor 

válasza:

A szerver gép kap netet kábelen keresztül?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, vezetek nelkuli halozatunk van.
2014. márc. 21. 22:48
5/6 A kérdező kommentje:
De mar nem celom az adhoc szerver, csak azt szeretnem, ha lenne internetem.
2014. márc. 21. 22:49
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szepen koszonom a valaszaidat, sikerult raebresztened, hogy valamit elfelejtettem kitorolni, nagyon koszonom, sikerult megcsinalni!!! Orok halam!!!!
2014. márc. 21. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!