Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobil netesek! Ti mire használ...

Mobil netesek! Ti mire használjátok a netet?

Figyelt kérdés

2016. aug. 14. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Menetrend, voip, időjárás, e-mailek, néha facebook, esetlrg 1-2 játék
2016. aug. 14. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Lényegébe azért van értelme nem?
2016. aug. 14. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az ember használja akkor igen.

Vegyél először 100mb-ot, ha nem használod ki akkor lemondod, sok pénzt nem buksz rajta. Ha kell akoor megtartod. Ha kevés akkor is tudsz nagyobb csomagot venni.

2016. aug. 14. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Vezetékes internetem nincs, ezért szinte mindenre amire kell.
2016. aug. 14. 17:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam fészezni így max játszanék viszont szerintem így nem érné meg :/
2016. aug. 14. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

telenornak vannak kiegészítő adatjegyei.

Én múltkor néztem amivel én játszok az Candy Crush és eddig kb fél év alatt 50 MB-ot fogyasztott a mobilnetemből.

2016. aug. 14. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez sok dologtól függ, és nagyon váltózó. Én pl.: iskolában messengerre, de akár facebook, vagy akár az online játékom megnézem, vagy időjárás, index, email,intsagram szóval szinte minden. Otthon és máshol persze van wifi. Most kérdéses, neked tényleg mennyi és milyen játékra lenne használva továbbá mennyire és hogy van wifi lefedettség, nekem 500 mb os mobilnetem van és ugy ahogy elég, de mindig változo hogy használom el
2016. aug. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!