Milyen sűrűn használjátok a facebook-ot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 21:10
1/8 anonim válasza:
Ha szabad vagyok óránként ránézek fél percig, plusz folyamatosan fut a Messenger.
2/8 anonim válasza:
Messenger netközelben ha szabad vagyok félóránként ránézrk face napi 1x-2x megnézem irt e csoporba edző, tanár osztálytárs
3/8 anonim válasza:
Par napja veglegesen letoroltem magam.
Es észrevettem hogy azóta sokkal jobban erzem magam. Nem tudok olyan dolgokról amiket ott látok de amúgy magasról le**rom. Nincs az bennrm hogy ez milyen szép,annak milyen jo elete van, emezt mennyien lájkolják.... stbbb.... töröljetek magatokat jót mondok nektek!!!😂😃 16/l
Helyette itt a viber
4/8 anonim válasza:
naponta ránézek kb 3 percre
messengeren most is beszélek
5/8 anonim válasza:
Hármas én nem törlöm magam mert azért az fontos hogy ne kerózzak 15 percig hogy aztán mehessek vissza plusz snyukám az osztálypénzes ugyhogy valakinek fel kelll irni mikor megy és amit te irsz az olyanokat le*zarom max néha elröhögcsélek a béna pi*sákon hogy még a barátai is hátbatámadják
6/8 anonim válasza:
Egyre ritkábban, rohadtul unom a sok nagyképű sznobot rajta.
7/8 anonim válasza:
Egész nap meg van nyitva a böngészőmben. Egy nap kb. egyszer letekerem, inkább csak azért van, hogy aki keres, az el tudjon írni, meg egyetemi cuccok kapcsán is jól jön pár csoport.
8/8 anonim válasza:
Váltózó, attól függ mennyire unatkozok :D ha pl elvagyok vagy nem vagyok otthon stb akkor szinte egész nap nem lépek, be pedig van messengerem, de azért nem hagyom bekapcsolva a mobilnetet, na meg jobb ha 1d inaktivitás után belép az ember mert akkor hirtelen sok üzi meg minden. Napközbe jobb kikapcsolni a netet és nem zavarnak. Amúgy naponta belépek többször is ha nincs más dolgom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!