Ti melyik torrent oldalt használjátok?
Figyelt kérdés
Én most a BIGtorrent-et néztem ki, csak nem tudom hogy megéri-e azt a 400ft-ot. (sajnos ncorom, bithorlom nincs :D )2016. ápr. 24. 16:12
1/8 anonim válasza:
Még mindig az ingyenesek a legjobbak.
Pl.:
extratorrent cc
kat cr
rarbg com
itorrent ws
zöld pacsi?
3/8 anonim válasza:
kickass
insane
ncore
microbit
régebben a 1st-öt de megszűnt :'(
4/8 anonim válasza:
2016ban fizetni torrentoldalért? :D LOL
komolyan nincs ismerősöd, akinek lenne nkórja? :D
5/8 A kérdező kommentje:
zener, nincs
Az ingyeneseken meg általában kevés a torrent (vagy nincs az amit akarok)
2016. ápr. 24. 16:33
7/8 anonim válasza:
bocs, igazából csak a fizetésért akartalak kiröhögni, biztos tudsz találni olyant, aki meghív nkórra
8/8 anonim válasza:
ncore az tényleg a legjobb, nekem is ez van csak, nagyon nehéz meghívót küldeni mivel egy minimum rangtól lehet csak amihez a top 50.000 ben kell lenni helyezésileg és kb 700.000 tag van, így nem könnyű. DE HA egyszer megvan akkor elötted a világ, szinte minden fentvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!