Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy szerezzek sok likeot...

Hogy szerezzek sok likeot facebookon?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért nincs annyi likeom mint a többi barátomnak. Kb. 30 körül szokott lenni.

Az emberek szeretnek, sok barátom van, alig van aki nem bír. Sok embert ismerek, és én is szoktam lájkolni az ő képeiket, néhányan az enyémeket vissza-lájkolják, de így sincs sok. Mit tehetnék? Nem azért érdekel mert nagy az egóm, vagy kocka vagyok, vagy ilyesmi, de elég rossz érzés, hogy nem vagyok népszerű facebookon. Mit csináljak?

2016. aug. 13. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne a népszerűségedért legyél a facebook-on és ne nagyon várd a lájkokat!

Nem érdemes ezért gürcölnöd, rágnod magad!

Hidd el, én is hiába posztolok valamit a facen, az 50 "ismerőseim" közül szinte SENKI sem lájkolta eddig posztjaimat!

AMikor születésnapom volt, csak 2-en köszöntöttek fel...

Gondolhatod, milyen az ilyen "ismerős" és "barát", de sajnos rokonaim közül sem köszöntött fel szinte SENKI!!!

Pedig senkit sem bántottam és nem is akarok senkit bántani!

Én már elgondolkoztam azon, hogy örökre eltűnök a Facebook-ról!

Ezen még gondolkodok!

Ha valakinek meg baja van, írjon rám email-be, vagy hívjon fel telefonon!

Ennyi!

2016. aug. 13. 20:24
 2/2 anonim ***** válasza:
57%
Legyél jó csaj, rakj magadról ki fél pucér pózolós képeket és máris tele leszel likeokkal.
2016. aug. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!