Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyha ismerem a router...

Hogyha ismerem a router adminjelszavát, akkor rá lehet csatlakozni a WiFire?

Figyelt kérdés
Nem én tenném meg, hanem velem csinálták meg nagy valószínűséggel. Fogalmam sincsen, hogyan szerezték meg az adminjelszót (ami nem admin), de szerintem egy illető belépett vele. De ezt mégis hogy csinálta? Mármint, hogyha nem tudja a PSK-t, így nem kapcsolódott a routerhez, akkor mégis hogy volt képes belépni az adminisztrációs oldalra?
2016. aug. 4. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy.. egyszeruen tudta vagy kitalalta a jelszot.
2016. aug. 4. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kitalálta, ha mégis, akkor egy zseni, mert a jelszó egy véletlenszerű karakterkombináció, van benne szám, kisbetű, nagybetű, írásjelek. Szóval valahogyan megtudta, kíváncsi lennék, hogyan.
2016. aug. 4. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy wep titkosítás volt csak?
2016. aug. 4. 23:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, WPA2-PSK
2016. aug. 5. 10:07
 5/7 CspCsj ***** válasza:

Ha nem vagy benne biztos, akkor valószínűleg nem történt meg.

Több router-nél beállítható internetes elérés is (remote management - alapértelmezésben ki van kapcsolva), de ha be lett kapcsolva, akkor az internet felól is bejuthatnak, - a wifi-re csatlakozás nélkül.

2016. aug. 5. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne. Azóta megnéztem a router logját

Szerintem a remote management ki van kapcsolva, mert 0.0.0.0 van beállítva, és azt írja a súgó, hogy az a kikapcsolást jelenti.

2016. aug. 7. 00:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy telefonról csinálta, hajnali 2-kor eltekert a házam elé, és úgy.
2016. aug. 7. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!