Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows10-el alig van netem....

Windows10-el alig van netem. Miért?

Figyelt kérdés
Az egész lakásban teljes a lefedettség és minden eszközökkel tökéletesen működik a net. De amióta átállítottam a laptopom win7-ről azóta alig van netem. Ha egy kicsit is távolabb viszem routertől már csökken a sávszélesség és szinte használhatatlan. A többi eszköz azóta is jó ezért csak a win10-et okolom. Mi lehet a gond??

2016. aug. 3. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. aug. 3. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ok, hogy legtöbb esetben 7ről frissitve minden klappol.. de miért ne lehetnének kivételek? :D Első lépésben frissítettél.. megkaptad a digitális kulcsot.. mostmár ideje lenne tiszta telepítést nyomni.. Nekem rengeteg telepítgetéssel konfigolással stb. járt a tiszta telepítés mégis megtettem.. nincs is semmi bajom vele!

Jó kis rendszer!

2016. aug. 4. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem Windows 8-ról 10-esre való frissítés után nem működött az internet és a belső hálózatot se érte el.

- A WiFi-nél szépen felsorolta a "találatokat", "csatlakoztam" és... még se csatlakozott...

- A LAN se működött!!!

- Külső USB-s WiFi adapter se!

Driver frissítés, beállítások ellenőrzése, védelmi szoftver törlése is megvolt és nem akart életre kelni. Valami szoftveres bibi jött elő. Nem jöttem rá mi lehetett.

Biztonsági mentés az adatokról, aztán egy tiszta telepítés. Azóta vígan fut a 10-es! :)

2016. aug. 4. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2016. aug. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!