Magyar IP-re lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Üdv! A problémám az, hogy akarok egy c2.hu-s emailt létrehozni, de jelenleg külföldön vagyok, és csak magyar IP-ről engedné. Próbáltam magyar proxykat keresni, sajnos azokkal sem jó, ugyanúgy felismeri, hogy külföldről vagyok. Anonim proxy sajnos egy sem működik, azokkal nem tudok kapcsolatot létesíteni. Hogyan tudom megoldani, hogy tudjak egy fiókot regelni a c2.hu-n?2016. júl. 28. 01:42
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet én rontok el valamit, de sajnos nem jó a VPN-nel sem, ezt is felismeri, ugyanúgy azt írja, hogy angliai IP-ről vagyok. :S
2016. aug. 6. 13:55
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Jaja, így néz ki, és mégsem jó. :(
2016. aug. 8. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!